sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Day 10

Saatiin siinä meidän ekassa asuinpaikassa jalkoihin puremia. Sängyissä siis oli jotain ötöiköitä, jotka puri meitä. Joillekki tuli niin pahoja jälkiä jalkoihin, että meidän oli pakko muuttaa pois sieltä. Me muutettiin hotelliin, joka oli täynnä urheilioita. Oltiin siis muiden vaihtareiden kanssa keskellä aasialaisa urheilioita.... hehe, mutta asuttiin siellä vaan 2 yötä, jonka jälkeen muut vaihtarit muutti asuntolaan ja 3 meistä muutti hostperheisiin, mukaan lukien minä. (suomenkielentaito taas on erittäin hyvä, mutta välillä on vaikee miettiä suomeks, kun puhuu ruotsia ja englantia sekasin ja siihen päälle harjottelee kiinaa)

Hostperhe.
Eli muutin jo nyt mun hostperheeseen. Perheeseen kuuluu äiti, Stella, isä, Raymond ja kuustoistavuotias tytär, Niuniu. Nää asuu 5. ympyrän ulkopuolella. Peking on verrattavissa hämähäkin verkkoon, yhen ympyrän ympärillä on toinen, jnejne.. if you get it.
Pekingin kesusta, ns sydän, on Kielletty Kaupunki, sen ympäri menee 2. ympyrä, sen ympärillä on 3., jonka ympärillä on 4...

Huomenna alotetaan kiinankielen opiskelu, niin että meillä on joka aamu 9-12 oppitunti. Iltapäivisin tehään turistihommia ja kierrellään kaupunkia. Iltasin oon joko perheen tai kavereiden kanssa. Perhe siis on tosi mukava ja otti mut tosi hyvin vastaan. Stella halus heti ottaa
 'ensimmäinen yhteinen illallinen' -kuvan. Kilttejä ihmisiä! Niuniu on tosi jees, oon tavannu sen kavereita ja kaikki ihmiset on pitkiä. omg, Niuniu on sentilleen mun pitunen ja kaveritkaan ei oo mitään tappeja. Jee! :D Tänään käytiin kattomassa Niuniun ja yhen Tolkkin kanssa Ice Age 4, sitä ennen käytiin sushilla.

Ainiin! Tää talo, jossa asun, on tosi hieno. Asutaan aidatulla alueella, eli tänne on 2 sisäänkäyntiä, joita vartioidaan koko ajan. Tässä yhteisössä on ainakin parisataa taloa ja kaikki on isoja ja hienoja. Meidän talo on neljä kerroksinen ja tosi kodikas :)

Hieno raportti.


Spicy chinese food <3 


Niuniu :)


Tolkki. Tapasin Pekingissä pojan, joka rakastaa Suomea. 
Haluaa Helsingin Yliopistoon ja kuuntelee Sonata Articaa ja Lordia.. 


Cynthia & Ellen



best roomie


big ass peach 


hotel, aah



Milk tea, nam



Kiinan metro, ei verrattavissa Helzinkiin. 


Ellen 


Sain tälläset tossut mun hostperheeltä :) kaikki täällä käyttää tossuja sisällä.

Täälmä oon! 3. kuvassa näkee ympyrät. 

10 kommenttia:

  1. Sun pitää ottaa siit talost kuviii :)) !!

    VastaaPoista
  2. Joo. No ehkä :D vähä rudee kuvata muiden taloa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHAN SAMA ONKO RUDE, kyllä saksalaisetki täälä nappas kuvii kuule puista pihalla ni ehkä sulla on oikeus ottaa jokunen kuvanen kiinalaisesta mökkeröstä :):):):):) <3

      Poista
    2. Meilläkin se Saksalainen kuvasi joka huoneen. (tosin en siitä kuvin pitänyt..)
      -Merja

      Poista
    3. Nonii :) toivon että tää perhee tykkää musta. Nii. En taida olla badass

      Poista
  3. waau, kaikkee siistii. toi persikka on ihan jätti ja ruoka muutenki näytti goodgood! hyvä juttu et talo ja perhe on jees, nyt ei tarvi sit pelkää ihan hirveesti sun puolesta :). ja joo ota siit talost kuvii!

    <3 t. almila

    VastaaPoista
  4. Sun blogia on kiva lukea. Sä kirjoitat tosi hyvin ja mielenkiintoisesti. Hyviä kuvia ! Keep up the good work.

    VastaaPoista
  5. Miss you missy! Kiva kuulla et kaikki hyvin :) mulla lähtö 18.8. Haahaa! Jatkoo odotellessa t sallU

    VastaaPoista